Valpar

Under 2024 hoppas jag på att Holly ska bli mamma för första, och sista, gången.

Hanen är noga utvald. Det räcker inte bara att det ser bra ut på pappret, jag vill kolla så att verkligheten är lika bra. Under sommaren 2023 var jag och min kompis Kristina och hälsade på honom. Med råge uppfyllde han våra förväntningar, precis som hans mamma, syster och syskonbarn. Han har a-höfter och armbågarna är avlästa utan anmärkning. Gentester för CEA och PRA är också gjorda med resultatet fri från dessa sjukdomar. Han tävlar i högsta klassen i både agilityklass och hoppklass. Hans stamtavla innehåller för mig hundar, som jag har tyckt varit intressanta under en längre tid. Stamtavlan innehåller en hel del working beardis, dvs beardisar som har avlats för vallning/arbete.

Jag vill vänta med att gå ut med mer information om hanen tills allt är klart.

Valparna kommer så klart bli registrerade i Svenska Kennelklubben och levereras tidigast vid 8 veckors ålder. Det medföljer ett valppaket också.

Är du intresserad av en valp från mig? Då undrar jag: Kan du ge en valp ett kärleksfullt, varaktigt hem med aktivering? Att tävla är inget krav. Det viktiga för mig är att du älskar din hund oavsett resultat och vad som händer. Håller du med mig i mina tankar, tveka inte att kontakta mig på linda (a) millieville.com.

Jag väljer att ha fri prövningsrätt.