Inga valpar planeras

valpar

 

Pga hög arbetsbelastning planeras inga valpar efter Lilly, tyvärr.

Självklart går det höra av sig redan nu om man är intresserad av en valp, eller vill veta mer om rasen.

 

Vi hoppas på våra valpar från Millieville ska bli stabila, arbetsglada beardisar som är rastypiska både till utseendet och till sättet!
Att tävla med sin beardis är inget krav som vi ställer utan vi söker först och främst varaktiga, kärleksfulla och aktiva hem. Vi vill att våra valpköpare hör av sig i såväl med- som motgång.
Valpträffar planeras, hur ofta styrs av när våra valpköpare kan ses.

Givetvis ställer vi alltid upp och hjälper till med lydnads-, agility- och spårträning, erfarenhet finns då Linda har tävlat med beardisar sedan 1991. Om intresse finns kan vi ordna ett Millieville-träningsläger eller bara tillfällen då vi umgås, det ena behöver inte utesluta det andra!

 

Är du intresserad av en valp eller har frågor om Bearded Collies i allmänhet kontakta oss gärna per mail webb[snabel-a]millieville[punkt]com.

 

Givetvis följer vi Svenska Kennelklubbens (SKK) grundregler och avelspolicy samt Specialklubbens för Bearded Collie (SBC) avelsstrategi. Ett års medlemsskap i SBC skänks till de som ej redan är medlemmar!
Ett omfattande kompendium om foder- och skötselråd medföljer också samt information om deras uppväxt, en slags "valppärm" för varje valp.

Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder, de är då

- registrerade i SKK
- avmaskade
- chipmärkta
- veterinärbesiktigade
- försäkrade mot dolda fel i tre år

 

Vi vill poängtera då vi vill de valpar som säljs ska fungera så bra som möjligt med sina nya familljer vill vi ha "fri prövningsrätt".

valpar

Lilly och Linda

Izzie med valpar

Jill

Valpgäng

Lilly & Hedda