Layouter

Under årens lopp har sidan ändrat lite karaktär. I början skedde knappt inga förändringar alls, utan det var mer status quo så att säga. Den senaste tiden har dock det skett lite ansiktslyftningar, dock utan kirurgiska ingrepp..

2014-

Det tar sin tid att göra nya layouter, men jag var/är väldigt glad för den som var tidigare. Därför beslöt jag mig för att bibehålla vissa delar av den, men framförallt uppgradera kodningen av hemsidan. Frames hör ju inte hemma på 2000-talet!

2006-2014

Svart, svart, svart... Eller träning, träning, träning... Eller ingen rast, ingen ro... Eller... Lite girly blev den med sina rosa detaljer.

Denna höst har, förutom en herrans massa jobb, inneburit att det har blivit en hel del tränande, både för två- som såväl fyrbeningar... En eftermiddag då jag och Fia var och tränade, vad annars?!, kom jag på hurdan sidan skulle se. Tusen tack Fia för all hjälp med topploggan!

   

2006
3 april - 22 september

Denna outfit gillade vi verkligen, och det märktes nog... :) Sidan byggdes utifrån den bild, tagen vid Sträntemölla, längst ut till vänster. Dess nackdel var att jag var tvungen att begränsa utrymmet i både bredd och höjd, vilket gjorde att besökare med större upplösning än 1024* 768 inte kunde utnyttja hela skärmen. Men även solen har ju som bekant fläckar!

   

2006
9 februari - 3 april

Detta var nog den markanta ansiktslyftningen som, hittills, hade skett på denna sida. Inte nog med att layouten byttes, vi fick en ny adress - millieville.com!

 

   

1997 - 2006

Denna blå tappning fanns i flera olika versioner, under en herrans massa år var Lindas Bearded Colliesida signum denna blå bakgrund med tassar på. Allt varar inte för evigt så till slut fick jag ge upp denna tassvariant. Men vem vet, den kanske dyker upp en dag igen...

banner

Från den gamla goda tiden...